Zonnepanelen

Het aandeel van zonne-energie in de totale energievoorziening in de Kempen neemt nog steeds toe. De opmars is niet meer te stoppen zelfs ondanks het wegvallen van de zgn. groene stroom certificaten. De groei heeft er mede voor gezorgd dat de techniek veel toegankelijker is geworden voor al wie in zijn eigen stroomverbruik wil voorzien.

De reglementering is nog nooit zo eenvoudig geweest. De installatie mogelijkheden zijn gigantisch.

Een zonnepaneel vangt het zonlicht op. De zonnecellen transformeren het zonlicht in elektriciteit. De omvormer zet de (gelijkstroom) elektriciteit om in bruikbare elektriciteit. Uw gratis stroom wordt aangesloten op het net en wat u niet verbruikt, wordt effectief teruggestuurd over het net. Uw teller draait terug.

Energie tip!

Hoog tijd om over te schakelen op echte groene stroom. Stem de grootte van uw installatie af op uw eigen verbruik. U ontvangt niets voor de elektriciteit die u terug levert aan het net. 

Vindur werkt uitsluitend met erkende partners en garandeert u de beste service op lange termijn.

Uw spaarboekje snakt naar adem!


De rente op uw spaarboekje stond nooit eerder zo laag. Onder financieel experten bestaat hierover eensgezindheid. Veilig beleggen in spaarboekjes brengt onvoldoende op. Een veilig alternatief is beleggen in groene energie.


Investeren in PV panelen garandeert een minimum opbrengst van 5 tot 6% netto. Zelfs na het wegvallen van de subsidies blijft de opbrengst van groene stroom overeind.


Kies voor een veilige belegging en laat u adviseren door een specialist terzake. De firma Vindur uit Geel is niet de grootste maar wel de meest betrouwbare en vooruitstrevende leverancier van nieuwe technieken in de Kempen.