Warmtepompen

Wie vandaag bouwt of verbouwt, kiest vanzelfsprekend voor de modernste technieken. De verwarming van uw woning en het sanitair warm water bepalen in grote mate de omvang van uw energierekening. Klassieke verwarmingssystemen op mazout, gas en hout vergroten de CO2 uitstoot. De voorraad fossiele brandstoffen raakt stilaan uitgeput. Hoog tijd voor een volwaardig alternatief.

Lucht / lucht warmtepompen

De lucht / lucht warmtepompen bieden een antwoord op de warmtevraag in de winter en leveren verkoeling tijdens zwoele zomerdagen. Het éénvoudige concept laat ons toe uw veranda, bureau of leefruimte los van de bestaande CV installatie te verwarmen. Deze toepassing verwarmt tot 4x zuiniger dan een elektrische bijverwarming.

Lucht / water warmtepompen

Deze warmtepompen bieden alle comfort van een gas- of mazoutverwarming. De warmtepomp haalt 75% van zijn energie gratis uit de zon, waardoor het systeem energiezuinig functioneert met vloerverwarming en LT-radiatoren. Dit concept voorziet ook in de aanmaak van warm water voor sanitair gebruik.

Warmtepomp
boilers

De warmtepomp boiler is een compacte toepassing van een lucht / water warmtepomp. De warmtepomp boiler is 3x zuiniger dan een elektrische boiler.

Bodem / water warmtepompen

Deze warmtepomp haalt meer dan 3/4e van zijn energie GRATIS uit een horizontaal captatienet of een verticale putboring. De investering ligt hoger dan alle voorgaande systemen, maar zijn rendement kent geen gelijke.